伊莉討論區

標題: 《晝顏》拍續集 傳堀北真希接演出軌主婦 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-11-3 12:07 AM     標題: 《晝顏》拍續集 傳堀北真希接演出軌主婦

日本富士電視台去年夏天播出嘅日劇《晝顏》,雖然平均收視13.9%都唔算話好高,但係就話題性十足,因為套劇講寂寞主婦出軌,而且都有啲大膽鏡頭,喺日本成為咗熱話,主演嘅齋藤工仲突然爆紅,做咗新師奶殺手。據日本報章《東京SPORTS》指,富士台正計劃拍攝《晝顏》續集,先會喺今年底播出特備劇,明年再播連續劇。

上年套《晝顏》女主角係上戶彩加吉瀨美智子,而上戶彩今年8月尾先至做咗人阿媽,唔會咁快再拍劇,所以就會換角,換邊個?就係今年剛剛閃電下嫁山本耕史嚇親大家嘅堀北真希!

該報指富士有意搵堀北,因為佢都已經係人妻,而且相信亦夠話題性,至於吉瀨美智子個角色,就會由廣末涼子取代,同樣具話題性。男角會保留齋藤工,可能會加入山田孝之等。不過,要集齊呢啲演員都唔易喎。

心得:晝顏頗為吸引,若有堀北及廣末,肯定有更多人捧場。

[attach]111526205[/attach][attach]111526217[/attach][attach]111526219[/attach][attach]111526209[/attach][attach]111526213[/attach][attach]111526214[/attach][attach]111526207[/attach][attach]111526211[/attach]

作者: a22058126    時間: 2015-11-3 12:46 AM

真是長的真是漂亮啊身材也很好啊
作者: oscar13    時間: 2015-11-3 12:56 AM

若有話題性當然對收視有利阿
而且都是美女觀眾會喜歡的

作者: 嗆冷小h    時間: 2015-11-3 01:41 AM

作者: f8680048    時間: 2015-11-3 07:52 AM

出軌主婦這麼漂亮 一定很多人看 加油喔
作者: zogol    時間: 2015-11-3 09:12 AM

外型很不錯,對收視率應該有加分。
作者: a5720104    時間: 2015-11-3 10:17 AM

堀北真希演出軌主婦嗎
感覺跟她不太合
不知道她會怎麼詮釋這個角色
老實說還真讓人期待
作者: jun701110    時間: 2015-11-3 11:37 AM

真好看
這樣的小三
誰可以拒絕阿
作者: allen90024    時間: 2015-11-3 02:06 PM

作者: wesleyjungle    時間: 2015-11-3 03:34 PM

那副美背看起來是如此的令人心動
作者: iisguagua    時間: 2015-11-3 05:08 PM

轉變為人妻後來演這種角色應該會更吸引人!
作者: a22058126    時間: 2015-11-3 05:21 PM

身材真是好啊又長的漂亮啊
作者: sag358    時間: 2015-11-9 11:41 PM

崛北真希的眼神很電
跟上戶彩的風格不同
作者: chen_yusheng    時間: 2015-11-10 03:45 PM

長的真是漂亮而且身材也很好壓!!大推阿...

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://wwww3.eyny.com/) Powered by Discuz!