伊莉討論區

標題: 伊藤由奈告別樂壇 展示泳照 show 胸 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-9-12 10:02 PM     標題: 伊藤由奈告別樂壇 展示泳照 show 胸

日本女歌手伊藤由奈曾經備受力捧,出生於夏威夷擁係美籍日本人,由於睇得唱得,所以2005年甫入行即一鳴驚人,更獲安排演出中島美嘉主演嘅大熱電影《NANA》,飾演片中樂隊Trapnest嘅女主音芹澤蕾拉,而伊藤由奈亦憑住《NANA》嘅插曲《ENDLESS STORY》一炮而紅,呢首歌於亞洲各地大熱,先後被翻唱成多個海外版本,台灣有張惠春嘅國語歌《想念你的歌》,而香港就有衛蘭翻唱成為廣東版《陰天假期》。

伊藤由奈曾經打入《紅白歌唱大賽》,而佢嘅唱片都多次高踞Oricon銷量榜,不過6年前同日本sony約滿後已告別J-pop界,目前移居美國洛杉磯,過去六年來幾乎絕跡亞洲,只有喺12年參與過新加坡嘅Men's Fashion Week。
長期居於美國嘅伊藤由奈可謂盡情享受人生,佢不時都有於Instagram公開近照,早前就上載同殿堂級失明男歌手Stevie Wonder合照。伊藤由奈退居幕後多時都冇乜走樣,更經常selfie巨胸,噚日就於沙灘自拍泳衣寫真,唔少網民都留言讚索。

心得:許久沒見過伊藤由奈出現幕前了,真想再看見她演出。

[attach]115809143[/attach][attach]115809144[/attach][attach]115809145[/attach][attach]115809146[/attach][attach]115809147[/attach][attach]115809148[/attach][attach]115809149[/attach][attach]115809150[/attach][attach]115809151[/attach][attach]115809152[/attach]

作者: a22058126    時間: 2016-9-13 02:34 AM

身材很好啊保養的不錯啊
作者: f8680048    時間: 2016-9-13 09:32 AM

很漂亮身材又好 一定要推的啦
作者: f9431205    時間: 2016-9-13 09:37 AM

伊藤由奈宣布的嗎?怎麼報導內容都沒提到?
作者: toko1279    時間: 2016-9-13 06:04 PM

這種小麥色的女生真得會讓人受不鳥說
作者: ad12301    時間: 2016-9-14 06:44 PM

長得好像混血的感覺,身材真好啊
作者: a0916363110    時間: 2016-9-14 10:54 PM

伊藤由奈好可惜阿好想在聽她的音樂重新出來吧
作者: 圈圈超人    時間: 2016-9-16 01:21 PM

不錯!!早點找到人生的目標也很好

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://wwww3.eyny.com/) Powered by Discuz!